Slutet på början

Nya tider för Askella. Version 1.0 var en hemmabyggd lösning gjord i asp.net 2.0. Varenda funktion och finess var handgjord i verktyget Visual Studio. Syftet var att driva en egen domän och labba med .net 2.0 och asp.net. Med tiden blev det tungt att underhålla och världen i övrigt har utvecklats. WordPress var inte lika utvecklat 2006 som det är idag.

Sidan drivs således av en WordPress installation som hostas på Binero. Övergången från old Binero till Binero 2.0 var inte helt lätt. Trots att man inte är någon duvunge fick man kontakta deras support några gånger. Binero har bra support, därför har Askella varit kund hos dem sedan 2006.

Vad som kommer att erbjudas läsare framöver är de gamla kyrkbilderna samt en hel del bilder som legat på lager. Det kommer att bli mer fokus på utveckling och teknik. Nytt material kommer liksom tidigare att ske ganska oregelbundet. Lite mer i början när sidan ska få ny form.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *